„Az óvoda az- az intézmény, mely elsőként lép be a gyermekek nevelésébe. Segíti a szülőket a gyermekek sokoldalú, harmonikus fejlődésének elérésében, ezen belül a gyermeki személyiség egészséges kibontakoztatásában. Az óvoda az az intézmény, mely a leghatékonyabb korszakban találkozik a gyermekekkel, amikor a kicsik a legérzékenyebbek az őket érő hatásokra, amikor a legnyitottabbak a világra, önmagukra és egymásra, és amikor a legtöbbet képesek elraktározni lelkükben az őket ért hatásokról”
/Hegedűsné Tóth Zsuzsanna/

i

 

 

Óvoda dokumentumok

Alapító okirat

Bölcsődei Házirend megállapodás

Éves munkaterv 2017-2018.

Gyakornoki Szabályzat 2016.

Értékelési Szabályzat 2016.

Közzétételi lista 2017.

Óvodai Házirend 2016.

Pedagógiai Program 2015.

Szervezeti és Működésit Szabályzat

Teljesítményértékelési rendszer

Térítési díj megállapodás 2017.


A megtekintéshez pdf olvasó szükséges, amely a böngészőprogram része is lehet. (ekkor a dokumentum kattintásra automatikusan megnyílik)

Partnerek

 

 

 

  

 

 

 

Havi Mini Eseménynaptár

Position "user5"

This is a sample module in position “user5”. All modules in this position will be arranged in vertical column. The whole position will be collapsed, if there are no modules published.

Position "user6"

This is a sample module in position “user6”. All modules in this position will be arranged in vertical column. The whole position will be collapsed, if there are no modules published.

Position "user7"

This is a sample module in position “user7”. All modules in this position will be arranged in vertical column. The whole position will be collapsed, if there are no modules published.

Go to top