A községben már hagyománnyá vált, hogy március 8-a nem múlhat el anélkül, hogy a községben élő hölgyeket ne köszöntse az önkormányzat. Dr. Papp Sándor polgármester a hölgyeket méltató nyitóbeszédében egészen a teremtésig nyúlt vissza, és ennek is ugyanaz lett a végkifejlete, mint az élet annyi más területén tapasztaltaknak: a NŐ a kezdet és a vég, mindennek az alfája és ómegája.

Meglepetés műsorként Kiss Eszter és Búzási Patrik szórakoztatta a hölgyeket népszerű operett slágerekkel. Lelkesedésük, dinamizmusuk, vidámságuk hamar átragadt a közönségre is!  Egyik műsorszámának részeként az énekes hölgy kifejezetten a polgármesternek és két vállalkozó szellemű képviselő úrnak énekelt, akik szemmel láthatóan megtisztelve érezték magukat és lelkes közreműködői voltak az előadásnak.

Eszter is zavarban volt egy kicsit a fess úriemberek társaságában: „Örülök, hogy itt voltak és segítettek nekem a színpadon! Elnézést! Vagyis… köszönöm!” – nevette el a bakit a csinos előadó.
A műsor után Dr. Papp Sándor polgármester virággal és borral köszönte meg a fellépőknek a szórakoztató és színvonalas produkciót. Ezt követően a tombolasorsoláson gazdára leltek az ajándékok - és ahogyan az eddigi években is - a képviselő-testület tagjai senkit nem engedtek haza virág nélkül. 

HIRDETMÉNYEK

 • Állás: szakács

  Pusztamérges Községi Önkormányzat az 1992. évi XXXIII. - a közalkalmazottak jogállásáról szóló - törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet az önkormányzati főzőkonyhára szakács munkakör betöltésére.
  A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony

  Bővebben...:
   
 • képviselő választás 2019.

  A Helyi Választási Iroda vezetője az ajánlások számának tekintetében a következők szerint tájékoztatja Pusztamérges község lakosságát az egyéni listás jelölt állítással kapcsolatban:

  Bővebben...:
   
 • Egyenlő Bánásmód 19/8

  Az egyenlő bánásmód mindenkit megillet!

  Az Egyenlő Bánásmód Hatóság Csongrád megyei referense dr. Kiss Éva 2019. augusztus 14-én, szerdán 10-14 óra között a szentesi Gondozási Központban (6600 Szentes, Horváth Mihály u. 10.) tartja ingyenes járási félfogadását.

  Bővebben...:
   
 • Választási tájékoztató 2019.

  A köztársasági elnök által 2019. október 13. napjára kitűzött helyi önkormányzati választásokkal kapcsolatban tájékoztató jelent meg

  Bővebben...:
   

Havi Mini Eseménynaptár

Go to top