A koronavírus járvánnyal kapcsolatban számos kormányzati döntés, intézkedés született. Ez természetesen a sportrendezvényeket sem kerülhette el. A Csongrád Megyei Labdarúgó Szövetség (CSLSZ) ezzel összhangban lévő döntése szerint - más kormánydöntésig - az új szabályozás szerint rendezhetők és tarthatók meg a megyei labdarúgó mérkőzések:

A Magyar Labdarúgó Szövetség adminisztrációja tegnap kora este küldte meg a koronavírus járvánnyal kapcsolatos intézkedéseit. Ezek leglényegesebb eleme, hogy egyenlőre minden nagypályás és futsal mérkőzést megtarthatunk, de zárt kapuk mellett. - tájékoztatott bennünket Krisztin Krisztián, a Pusztamérgesi Futball és Motoros Club elnöke.

Végrehajtási rendelet hiányában az alábbi intézkedéseket rendelték el Csongrád Megye területére:

  1. Hazai sportszervezet fegyelmi felelősséggel tartozik a zárt kapus intézkedés betartásáért.
  2. Ahol nincs kerítés és fizikálisan nem lehet a sporttelep határát megállapítani, ott a ZÁRT KAPUK kordonszalag (műanyag szalag) vagy kötél kihúzásával jelezni a sporttelep határát, melyen BELÜL NÉZŐ NEM TARTÓZKODHAT.
  3. A sporttelep kerítésén kívül lévőkre nincs joghatóságunk.
  4. Az osztálynak megfelelő rendezői létszámot zárt kapuk ellenére is biztosítani kell.
  5. Amennyiben több mérkőzést rendeznek egy sporttelepen a korábban játszott csapatok sem maradhatnak ott nézőkként. (mérkőzés után el kell hagyniuk a sporttelepet)

A kialakulóban lévő járványügyi helyzet okán az MLSZ fenntartja a változtatás jogát, és azzal is számolni kell, hogy akár a mérkőzések napján vagy a kezdést megelőzően születik olyan hatósági döntés, amelynek következtében az MLSZ a mérkőzések teljes elhalasztásról dönthet. Kérjük a szurkolók szíves türelmét és megértését! Hajrá Mérges!

HIRDETMÉNYEK

Családsegítő állás

Ruzsai Gondozási Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálat pályázatot ír ki CSALÁDSEGÍTŐ munkakör betöltésére.
A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony
Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidőBővebben...:

Államkincstári tájékoztató

A Magyar Államkincstárnak hosszú és rövid távon is kiemelt feladata az elektronikus kapcsolatra épülő állampapír forgalmazás szerepének növelése.
Örömmel értesítjük, hogy a központi fejlesztéseknek köszönhetően már személyes megjelenés nélkül is van lehetőség a Kincstárban értékpapír számlanyitásra, elektronikus szolgáltatás igénylésre és Start értékpapír számlanyitásra is az Ügyfélkapun keresztül (www.magyarorszag.hu).

Bővebben...:

Hulladékszállítás - ügyfélszolgálat

Tájékoztatjuk Önöket,  hogy a kialakult járványügyi helyzet intézkedéseinek enyhítését követően az FBH-NP Nonprofit Kft. a lehetőségek függvényében, a csatolt tájékoztatóban szereplő helyszíneken - ügyfélszolgálati irodákban és ügyfélkapcsolati pontokon - kezdte meg személyes ügyfélfogadását 2020.05.25-től, a megjelölt nyitva-tartással.

Bővebben...:

Kormányablak tájékoztató

Tájékoztatást adott ki a Kormányhivatal, hogy 2020. május 25-től megváltoztatja a korábbiakban a járványhelyzetre tekintettel elrendelt ügyfélfogadási rendszerét Csongrád megyében is, amelyről a következő tájékoztatót adta ki:

Bővebben...:

Ismét nyitva a NAV ügyfélszolgálata

A járványügyi helyzettel kapcsolatos korlátozó rendelkezések fokozatos feloldására való tekintettel 2020. június 4-től ismét lehet majd személyesen is ügyet intézni.

Bővebben...:

Havi Mini Eseménynaptár

Go to top