A megszokottól eltérően intézhetjük a Kormányablakhoz tartozó ügyeinket: február hónaptól nem ügysegédi félfogadás, hanem Kormányablak Busz (KAB) teljesít szolgálatot a településeken - tájékoztatta az önkormányzatokat a Csongrád Megyei Kormányhivatal Mórahalmi Járási Hivatalának vezetője.

Az önkormányzatokhoz eljuttatott tájékoztató teljes szövege - kiemelve a változásokat - ezen a hivatkozáson tekinthető meg (a felhíváson feltüntettük a hivatal ügyfélfogadási rendjét is, hogy aki Mórahalmon személyesen kívánja intézni ügyeit, rendelkezzen információval). Egyebekben az ügyintézés rendje és módja változatlan marad.

HIRDETMÉNYEK

TakarékBank Üllésen

A TakarékBusz számos szolgáltatással áll a lakossági ügyfelek rendelkezésére, hogy helyben tudják ügyeiket intézni. Vannak azonban olyanok, amihez muszáj személyesen egy bankfiókba látogatni. Az ügyfelek - várakozás közben zavartalan az információáramlás - szerint is a legközelebbi TakarékBank az üllési kirendeltség, amelynek NYITVA TARTÁSI IDEJE - átmenetileg -MEGVÁLTOZOTT.

Bővebben...:

Rendőrségi Toborzó

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a hivatásos állományának utánpótlása érdekében aktív toborzó tevékenységet végez. Egy új, 10 hónapos rendőrképzési rendszer került kidolgozásra, mely a sikeres felvételi eljárást követően, a tanfolyam indulásától azonnali munkaviszonyt, a harmadik hónaptól pedig hivatásos jogviszonyt kínál a rendőri pálya iránt érdeklődők részére.Bővebben...:

Fogorvosi ellátás

Kedves Pácienseink!
A súlyosbodó járványügyi helyzetben a fertőzésveszély elkerülése érdekében az emberi erőforrások minisztere 10/2020. (III.14.) EMMI rendelete alapján 2020. március 16-tól visszavonásig, rendelőnkben csak sürgősségi ellátásra van lehetőség. Sürgős panasz esetén (fáj, vérzik, eltört, megdagadt) az alábbi időpontokban és helyszíneken tartunk fogászati ügyeletet:Bővebben...:

Adózási tájékoztatás

Ezúton is tájékoztatjuk Önöket a Kormány Gazdaságvédelmi Akciótervének keretében a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak mérséklése céljából hozott, a helyi adózási kötelezettséget érintő intézkedéseiről Pusztamérges Községi Önkormányzat a mellékelt intézkedést hozta.Bővebben...:

Bölcsődei beíratás 2020.

FELHÍVÁS bölcsődés korú gyermekek szüleinek
A Ruzsai Hétszínvirág Óvoda és Bölcsőde Mesevilág Bölcsődéje várja Ruzsa, Pusztamérges és Öttömös közigazgatási területéről azon szülők jelentkezését, akik a 2020/2021- es nevelési évre szeretnék igényelni a bölcsődei ellátást a 0,5 éves kortól 3 éves korú gyermekeik számára.Bővebben...:

Havi Mini Eseménynaptár

Go to top