A felújított, külső szigeteléssel is ellátott, műanyag nyílászárókkal ellátott Művelődési Ház tetőszerkezete korszerűsítése, átépítése szükségessé vált.

A közelmúltban felújított, műanyag nyílászárókkal ellátott, akadálymentesített Móra Ferenc Művelődési Ház küllemében és felszereltségében megfelel a kívánalmaknak. A korszerűsítés magában foglalta a külső homlokzati hőszigetelést, amely energetikai szempontból is előnyösebbé tette az épületet és gazdaságosabbá a fenntartását, üzemeltetését. Az akkori építészeti munkálatok a tetőszerkezet elemeinek cseréjét nem tették lehetővé - így csak részlegesen válhatott takarékossá az intézmény. A pályázat keretén belül az épület teljes tetőszerkezetének bontásával, a teherhordó szerkezetek szükségszerű átépítésével a régi pala fedés helyett trapézlemez fedést kapott az - egyéb szerelvényeiben, gépészeti berendezéseiben, burkolataiban már megújult - épület

a projekt

Pusztamérges Községi Önkormányzat a Vidékfejlesztési Program keretén belül a "Integrált Közösségi Szolgáltató tér épületének tetőfelújítása" című, VP6-19.2.1 - 43.3-17 kódszámú pályázat keretében támogatási kérelmet nyújtott be. 

A projekt megvalósításának kezdete:
2019. szeptember 01.

A befejezés tervezett időpontja:
év. hónap. nap.

A pályázatot részletező újságcikk a Pusztamérgesi Hírlevélben és / vagy az online változat (szerkesztés alatt)

 A pályázattal kapcsolatban megjelentetett SAJTÓKÖZLEMÉNY itt tekinthető meg.

A Móra Ferenc Művelődési Ház épülete, tetőszerkezete a korszerűsítés előtti állapotban

A Művelődési Ház homlokzata a teljes tetőfelújítás utáni állapotban (oromszegély javítás előtt)
a pályázati projekt megvalósítása során készített felvételek
   
   
   
   
   
   
   
   

 

Képviselő-testület tagjai 2019-2024.

 

Dr. Papp Sándor
polgármester


Bakos-Homoki Szilvia
képviselő


Csíkos István
képviselő

 


Kispál István
képviselő
 
Krisztin Krisztián
képviselő

 
Preszner Richárd
képviselő

 

 
Turcsányi János
képviselő

HIRDETMÉNYEK

Egyenlő bánásmód 20/8

Az egyenlő bánásmód mindenkit megillet!

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság Csongrád megyei referense dr. Kiss Éva 2020. augusztus 25-én, kedden 10-14 óra között a makói József Attila Városi Könyvtárban (6900 Makó, Deák Ferenc u. 2.) tartja ingyenes járási félfogadását. (cikk végén a szegedi időpontok is!)

Bővebben...:

Tartalékos katonai szolgálat

6 hónapos, speciális tartalékos katonai kiképzést indít a Magyar Honvédség. Szeptemberben folytatódik a speciális tartalékos katonák fél éves kiképzési programja, most is több száz jelentkezőt várnak a megyeszékhelyek toborzóirodái és a Kormányablakok.

Bővebben...:

Óvodapedagógus Pusztamérgesre

Ruzsai Hétszínvirág Óvoda és Bölcsőde vezetője - 6786 Ruzsa, Alkotmány tér 3. sz. – a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Pusztamérgesre következő munkakör betöltésére:

Bővebben...:

Igazgatási szünet 2020. nyár

Ideiglenesen leáll az ügyintézés, de nem teljesen. Délelőtti ügyelet lesz a Polgármesteri Hivatalban és pénztári napot is jelöltek ki a zavartalanság biztosítása érdekében. Több technikai háttérmunka is történik ez idő alatt, kérjük az ügyfelek türelmét és megértését!

Bővebben...:

Új helyen a KAB

A mobil Kormányablak pusztamérgesi ügyfélfogadásának helyszíne megváltozik. Kérjük a Tisztelt Ügyfeleket, hogy a szolgáltatások a Polgármesteri Hivatal előtti parkolóban keressék a megszokott időben (a hónap 3. szerdai napján 11-13 óra között)

Bővebben...:

Havi Mini Eseménynaptár

Go to top