Pusztamérges Községi Önkormányzat ezúton is tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy elkészült Pusztamérges község Településfejlesztési koncepciójának valamint Településrendezési eszközeinek tervezete.

A vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően a tájékoztató szakasz lefolytatása keretében az elkészült tervezet véleményezésére

LAKOSSÁGI FÓRUM

keretében lesz lehetőség, amelynek meghirdetett időpontja

2020. március 4. (szerda) 17 óra

helyszín: a Móra Ferenc Művelődési Ház nagyterme

A tervezettel kapcsolatosan észrevételeiket a Lakossági fórumon személyesen, vagy jelen felhívástól számítva, a Lakossági Fórum időpontját követően még 8 napig Dr. Papp Sándor polgármester nevére címezve tehetik meg a Ruzsa Közös Önkormányzati Hivatal Pusztamérges Kirendeltsége, 6785 Pusztamérges, Móra Ferenc tér 2. címre eljuttatva.

A felhívás (lakossági fórum) teljes szövege, valamint a Településfejlesztési Koncepció és a Településrendezési Eszközök tervezete és terviratai a honlapunkon is elérhetők, megtekinthetők.

HIRDETMÉNYEK

 • Háziorvosi tájékoztató

  A koronavírus járvány miatt bevezetett rendelkezések és korlátozások figyelembe vételével a HÁZIORVOSI RENDELŐ működésében is változások történnek - írta tájékoztatójában Dr. Bakos János háziorvos.

  Bővebben...:
   
 • Ügyfélfogadás szünetel

  A lakossági, folyékony hulladék szállítás ügyben is SZÜNETEL a SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS, a szolgáltató az alábbi elérhetőségeken kereshető:

  Bővebben...:
   
 • Alföldvíz - tájékoztató

  A szolgáltató a jelenlegi járványügyi helyzetre tekintettel a biztonságos víziközmű szolgáltatás fenntartásának és a Társaság működőképességének megőrzése érdekében tájékoztató levelet juttatott el az önkormányzatokhoz

  Bővebben...:
   
 • Zárt kapus meccsek

  A koronavírus járvánnyal kapcsolatban számos kormányzati döntés, intézkedés született. Ez természetesen a sportrendezvényeket sem kerülhette el. A Csongrád Megyei Labdarúgó Szövetség (CSLSZ) ezzel összhangban lévő döntése szerint - más kormánydöntésig - az új szabályozás szerint rendezhetők és tarthatók meg a megyei labdarúgó mérkőzések:

  Bővebben...:
   
Go to top