Advent vasárnap

A hagyományos adventi 4. vasárnap most a 3. volt – ez semmit nem vont le abból a nyugodt, „csodaváró”, ünnepi hangulatból, ami így Karácsony előtt már szinte megszokott a településen… és milyen jó lenne egész évben! A rendezvény ebben az évben is a Bortéren került megrendezésre.

A Szent Ágoston Katolikus Általános Iskola és az Őszikék nyugdíjas Klub műsora szép felvezetése volt Dr. Papp Sándor polgármester úr köszöntő szavainak, aki autózás és rádióhallgatás közben támadt gondolatait tolmácsolta a megjelenteknek. Szép átvezetése volt a hétköznapok rohanásából az ünnepi, részletekre is gondot viselő figyelemre, a karácsonyi előkészületekre. Mint mondta, sokan és sokat tettek azért, hogy a rendezvény olyan jól sikerüljön, hogy mindenki örömmel, megelégedéssel és szívében vidámsággal térjen haza szerettei közé.

A tea, a forralt bor, a szívesen adott, felajánlott sütemények jól jelképezték azt a hozzáadott értéket, amely az emberek közösségért való tenni akarását jelképezi. Vigyük tovább mindannyian ezt a hangulatot! Ha lehet, egész évre.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.