Ballagás ’22.

„Elballagtak a nyolcadikosaink” – hirdette sok-sok bejegyzés és fotó a közösségi oldalakon június 18-án szombaton. A szemfülesebb hozzátartozók, akik jól helyezkedtek, jobbnál jobb képeket „lőttek” az eseményről és egy-egy rövid videófelvétel is megörökítette a jeles esemény jellegzetes pillanatait.
Így szinte azok is jelen lehettek – feltételezve, hogy rendelkeznek profillal a facebook oldalon – akik fizikailag nem voltak ott az iskolaudvaron.

A műszaki bolt kirakatában lévő mutatós tabló tanúsága szerint kilenc tanuló lépett ki „a nagy betűs életbe”, hogy megszerzett tudását kamatoztassa, fejlessze. Itt is és a közösségi oldalunk lehetőségeit felhasználva kívánunk terveikhez sok sikert, kitartást és jó eredményeket!

A pedagógiai munka pedig itt nem ér véget; még számtalan teendő van hátra, beleértve a tanévzáróval kapcsolatos feladatokat is. A Szent Ágoston Katolikus Általános Iskola a 2021/2022. nevelési évben Pusztamérgesen tartja az irányítása alá tartozó iskolák pedagógus munkaközösségeinek összevont tanévzáró eseményét, amelyre július elején kerül majd sor.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük