Thursday, 2021. August 05.

Ballagási fotók


Kaptunk egy albumot – megtekintésre és ajándékba. Egy “korszak” (talán nem is kellene ezt idézőjelbe tenni) lezárása mindig jelentős esemény. Egy iskolai ballagás különösen az; pláne akkor, ha rendhagyó módon, nem a megszokott szabályok (hajaj, de még mennyire, hogy nem) szerint, nem az oly jól ismert helyszínen – az iskolában – történik. De mint mindennek, ennek is oka volt… a ballagók és ballagtatók pedig rendkívül jól vették az “akadályt” és az alkalomhoz illően, méltósággal és tisztelettel helyt álltak.

a fotógaléria a képre kattintva érhető el és szabadon letölthető

A gyakorlott fotós szemével nézzük most végig és elevenítsük fel az eseményeket, ahogyan Hári Ferenc osztályfőnök vezetésével a 2020-ban végzős diákok elköszönnek a Szent Ágoston Katolikus Általános Iskola Pusztamérgesi Tagintézményétől… s bár a lufikat mindenki elengedte, de a diákévek emlékei mindannyiuk emlékezetében megmaradnak.
Sok sikert mindannyiójuknak az ÉLET-ben!

One comment on “Ballagási fotók

M. Sándor (Szeged)

Nagyszerű képek, köszönjük szépen! Olyan részletes, hogy lapozgatva szinte újra átélhettük azt a szép eseményt, amin jelen voltunk! Üdvözletemet küldöm a képek készítőjének, mert lelkiismeretes és professzionális munkát végzett!

Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Archívum

Kategóriák

Híreink nyomtatásban

Közösségi hálózatok

Watch Live News

Legutóbbi hozzászólások