Bölcsődei beiratkozás

Kedves Szülők!

A Pusztamérgesi Babóca Mini Bölcsödébe, (Pusztamérges, Szent István utca 7.sz.) a 2023. szeptember 1-től megüresedő férőhelyeire beiratkozási lehetőséget biztosít:

2023. május 12-én és május 15-én 8-12 óráig

A beiratkozás helyszíne: Pusztamérgesi Babóca Mini Bölcsödébe, (Pusztamérges, Szent István utca 7.sz.) A bölcsődei szolgálatatás azon 20 hetes és 3 éves kor közötti gyermekek részére biztosítható, akiknek a szülei munkavégzésük, munkaerő-piaci programban-, képzésben való részvételük, betegségük, szociális, vagy egyéb ok miatt napközbeni ellátásukról nem tudnak gondoskodni.

Mini Bölcsődénkben 1 csoport működik, ahol 7 kisgyermeket gondoz 2 szakképzett kisgyermeknevelő és 1 dajka. Nyitvatartás: munkanapokon 7-17 óra

Olyan intézménybe várjuk a kisgyermekeket ahol esztétikus környezetben derűs, nyugodt légkörben személyre szóló bánásmódot biztosítunk, mely a gyermekek egyéni sajátosságához és igényeihez igazodik. (eredeti felhívás)

Kapcsolattartó: Jakus Andrea telephelyvezető

A felvételhez szükséges kérelem beszerezhető: a beiratkozás napján a helyszínen, vagy munkanapokon 8-16 óráig a Homokháti Szociális központ Pusztamérgesi Telephely, 6785 Pusztamérges Petőfi u. 47. címen.
Telefon: 62/254-293, mobil: 06/30-963-45-69, email: pusztamerges@hoszkp.hu, vagy letölthető a https://hoszkp.hu/ honlapról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük