Bursa Hungarica pályázat

A Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő nyílt pályázat keretében meghirdette a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó (Bursa 2024B) illetve folytató (Bursa 2024A) fiatalok számára. A felhíváshoz az idei évben is csatlakozott Pusztamérges Község Önkormányzata.
A tavalyi évhez hasonlóan a pályázat beadásához a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (továbbiakban EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges annak, aki még nem rendelkezik regisztrációval.
A Kulturális és Innovációs Minisztérium döntése értelmében a Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat 2024. évi fordulójában a pályázatok rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtás határideje: 2023. november 3.
A pályázatot az EPER-Bursa rendszerben kitöltve, véglegesítve, onnan kinyomtatva, aláírva KIZÁRÓLAG A LAKÓHELY SZERINT ILLETÉKES települési önkormányzat hivatalához lehet benyújtani.

A pályázatra vonatkozóan részletes információk 2023. október 3-tól (pályázati kiírások, tájékoztatók, elektronikus információs rendszer – EPER-Bursa) megtalálhatóak a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő honlapján is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük