Tuesday, 2022. January 25.

Dohányzás – leszokás


Tisztelt Hölgyem/Uram!

Magyarországon minden ötödik ember dohányzással összefüggő betegségben veszíti el életét. A dohányzás növeli a három leggyakoribb halálokot: a szív- és érrendszeri betegségeket, rosszindulatú daganatos megbetegedéseket, krónikus obstruktív légúti betegségeket (COPD). Ennek egyik oka, hogy a cigarettafüstben több mint 4000 különböző kémiai anyag található, ami nem csak a dohányzók, hanem azok környezetében élők egészségét is károsítja. A függőség miatt a leszokás szakmai segítséggel eredményesebb! Online vagy személyes egyéni dohányzás leszokás támogató programunkra ezen a linken lehet jelentkezni

A jelentkezés után munkatársunk időpontot és helyszínt egyeztet az érdeklődővel. A tanácsadások az érvényes szakmai szabályoknak megfelelően kerülnek megtartásra. A konzultációk száma egyénileg kerül meghatározásra. A tanácsadás a Mórahalom Járás lakosai számára ingyenes. Személyes tanácsadás Mórahalmon valósul meg, azon csak fertőzésre utaló tünet- és panasz hiányában, orrot és szájat eltakaró maszk viseletében lehet részt venni.

A leszokásban segítséget nyújthat az ingyenesen hívható Dohányzás Leszokás Támogató Központ is: 0680/44-20-44

EFI irodánk működését a Magyar Állam és az Európai Unió az „Egészségfejlesztés a Homokhátságon” című EFOP-1.8.19-17-2017-00019 azonosító számú projektben támogatja!

Üdvözlettel,
Dr. Pipicz Márton
EFI vezető

Archívum

Kategóriák

Híreink nyomtatásban

Közösségi hálózatok

Watch Live News