Egy sikeres ping-pong verseny

Zajlanak a pingpong házibajnokság mérkőzései. Hagyományt szeretnénk ezzel teremteni, ezért 2 hét múlva pénteken már biztosan rendezünk még egy fordulót! A jobbak továbbjutnak, de mindenki szurkol valakinek. Cirka 2 hét leforgása alatt szerveződött az esemény, nem várt sikerrel.

Ilyen jellegű programot még nem rendezett a Művelődési Ház a közelmúltban; a jelenlegi rendezvényt egy sikeres ifjúsági pályázat, a „Morajlás” alapozta meg, amelynek keretében ifjúsági programokra (így sport- és szabadidős rendezvényekre is) lehetett forrást igényelni. Ehhez társult lebonyolítóként és aktív résztvevőként a Pusztamérgesi Futball és Motoros Club tagjai, akik nem csak a nagy pályán, hanem a ping-pong asztalok mellett is derekasan helytálltak. Három asztalon zajlott a bajnokság, egyet az általános iskolából kaptunk kölcsön, egyet a pályázati keretösszegből vásároltuk, a harmadikat pedig Fődi Zsolt vállalkozó bocsátotta rendelkezésünkre. Igazi bajnoki hangulat és zsibongás volt a nagyteremben!

Gyorsan híre ment a szomszédból kölcsönadott asztal, mert szép számmal jelentkeztek Öttömösről is – egy egész lelkes labdapattogtató csapat jött át, hogy megmérkőzzenek a pusztamérgesiekkel. Meglátszott azonban, hogy profi módon bánnak az ütővel és a labdával, mert a selejtezőkből rendre tovább is jutottak és ők vívták a dobogóért folytatott küzdelmek nagy részét. Ez nem szegte senki kedvét, barátságos mérkőzések és lazán vett verseny volt ez, nyertes és legyőzött vidáman beszélgetett az esti gulyásleves mellett.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.