FELHÍVÁS igazgatási szünet elrendeléséről

Ezúton tájékoztatjuk Ügyfeleinket és a Tisztelt Lakosságot, hogy Pusztamérges Községi Önkormányzat Képviselő-testülete (egyetértésben Ruzsa Község Önkormányzata és Öttömös Községi Önkormányzat Képviselő-testületeivel) a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 232.§ (3) bekezdésében foglalt hatáskörében eljárva a Ruzsai Közös Önkormányzati Hivatal Pusztamérgesi Kirendeltsége vonatkozásában a szervezet vezetőjének javaslatára az igazgatási szünet elrendelésével egyetértett.
Az igazgatási szünet ideje: 2022. július 25. – 2022. augusztus 5. napjáig.

✅ A feladatellátás biztosítása érdekében, valamint anyakönyvi ügyekben minden nap délelőtti ügyelet lesz. Anyakönyvi ügyekben 8-12 óra között hívható telefonszám: 06 30/820 68 36
✅ A pénztári kifizetések a 2022. augusztus 3. szerda pénztárnapon 10-12 óráig történnek, egyebekben az ügyfélfogadás szünetel, a hivatal zárva tart!
✅ Szociális ügyekben kérem, hogy az igazgatási szünetet megelőzően gondoskodjanak a kérelmek beszerzéséről, esetleges kitöltéséről. A kérelmek kikérhetőek ügyfélfogadási időben – 2022. július 22-ig – a Hivatalban.

Az igazgatási szünet elrendelése során figyelembe veendő ajánlásokat a közszolgálati tisztviselők munka- és pihenőidejéről, az igazgatási szünetről, a közszolgálati tisztviselőt és a munkáltatót terhelő egyes kötelezettségekről, valamint a távmunkavégzésről szóló 30/2012. (III.7.) Korm. rendelet szabályozza, melyben foglaltak alapján az igazgatási szünet időtartama nyáron öt egybefüggő naptári hét is lehet, azonban a feladatellátást biztosítani kell.
Kérem a fentiekben foglaltak figyelembevételét és szíves megértésüket!

Erdélyi-Nagy Renáta s.k.
aljegyző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük