Karácsonyi ajándék: igazi hazai

Tisztelt Pusztamérgesi Lakosok!

Településünk közigazgatásának 110. éves évfordulójára megjelent Balla Vince: Pusztamérges – Tudom, honnan jöttem című, Pusztamérges történelmét, fejlődését ismertető könyve. A könyv bemutatása 2018. november 28-án, egy egész hetet betöltő programsorozat részeként történt meg. 

Dr. Papp Sándor polgármester úr itt jelentette be, hogy az önkormányzat és a szerző közös ajándékaként a pusztamérgesi lakosok címenként egy példányt ajándékba kapnak, a település eme jeles évfordulója alkalmából.

A könyveket a Művelődési házban lehet átvenni, nyitva tartási időben (H-P 8-18 óráig, Szo 10-14-ig), valamint az önkormányzat ünnepi rendezvényein.

Döntés született arról is, hogy csak indokolt esetben fogják házhoz vinni az át nem vett könyveket. Élénk érdeklődés mutatkozik pusztamérgesi állandó lakóhellyel nem rendelkező személyektől, akik nem juthatnának hozzá, ha helyettük olyanok kapnának, akik nem mutatnak semmilyen érdeklődést a kiadvány iránt.

A könyv kiadója és egyben a rendelkezési jogosultja a Pusztamérges Községi Önkormányzat. Az igénylés menetének kidolgozása már folyamatban van. Igényeiket személyesen a Polgármesteri Hivatalban, a 62/286-851 telefonszámon vagy a hivatal@pusztamerges.hu e-mail címen jelezhetik

Az intézkedésig megértésüket és szíves türelmüket kérjük!

Pusztamérges Községi Önkormányzat

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.