Kéményseprő állás

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ, mint kéményseprő-ipari szerv szeretne hozzájárulni a vármegyék településein élők munkavállalási lehetőségeinek bővítéséhez.
Ezzel összhangban 2023. április hónaptól egy nagyszabású, a kéményseprő hivatást népszerűsítő, munkaerő felvételi kampányba kezdenek. Közfeladatot ellátó szervként hosszú távon is megbízható, tervezhető jövőképpel rendelkező munkalehetőséget tudnak biztosítani akár olyanoknak is, akik jelenleg nem rendelkeznek semmilyen szakmai végzettséggel – de dolgozni szeretnének.

Ezzel az álláslehetőséggel kapcsolatban elkészült egy felhívás és egy hirdetés, amelyeket jelen bejegyzésben találhatnak meg. Bővebb információ a BM OKF Gazdasági Ellátó Központ honlapján a „Szakmai tájékoztatók” -> „Álláshirdetés” menüpont alatt érhetők el.

A területileg illetékes önkormányzatok részére a legfontosabb információkat összefoglalva kiküldésre került az állás betöltésével kapcsolatos felhívás, amely a betanított, a szakmunkás végzettségű, valamint a kéményseprő mester állás betöltésére vonatkozó adatokat is tartalmazza.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük