Kérjük (megyei) segítségét!

KÉRDŐÍV kitöltésében kérjük – csak pár perces – segítségét. A Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat pályázatot nyújtott be „A Csongrád-Csanád Megyei identitás erősítése” címmel, TOP-5.3.2-17-CS1-2020-00001 kódszámmal, amelynek keretében a lakosság Csongrád-Csanád megyei identitását, megyéhez való kötődését szeretnénk növelni, többek között hagyományőrző programokkal megyénk számos területén, kistelepülésén.
A pályázat pozitív támogatói elbírálásban részesült, így elkezdhetjük a projekt érdemi előkészítését és megvalósítását. A Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat fel kívánja mérni, hogy a megye lakossága hogyan gondolkodik a kultúránkról, hagyományainkról, a megyei identitásról, mennyire tartják fontosnak mind a megyei, mind a települési értékek megőrzését, fontos-e közösségépítő rendezvényeket szervezni, illetve a közös történelmünk gyökereit felkutatni.

az űrlap elérhetősége, ahol várják válaszait a hivatkozásra kattintva érhető el

Ennek érdekében egy rövid, feleletválasztós (tehát nem kérjük regényírásra) űrlapot szerkesztettek a szakemberek, amely alátámaszthatja és árnyalhatja azt az értékvédő, értékteremtő munkát, amely a régiónk kulturális sokszínűségét, változatosságát hivatott fejleszteni. Ennek „kézzelfogható eredményei” lehetnek akár a jelenleginél (is) változatosabb és tartalmasabb rendezvények, kiadványok, tájékoztató anyagok…
A kitöltési határidő viszonylag rövid, 2021. július 12-ig (hétfő) várják a válaszokat. Kérjük, segítse a szakemberek munkáját azzal, hogy kitölti a kérdőívet! Köszönjük, ha segítséget nyújt ebben!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük