Kormányablak Busz – téli szünet

Az állampolgárok komfortérzetének javítása céljából a Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálat – vagy a közismertebb nevén „kormányablak busz” – áll a lakosság rendelkezésére olyan településeken, ahol nem működik állandó jelleggel kormányablak. Az ügyintézésre felszerelt kisbusz, (országszerte 25 db járja a vidéket) előre meghatározott időpontokban elérhető a kis településeken, továbbá lehetőséget teremt az ügyfelek speciális helyszíneken (kórházak, kollégiumok, rendezvények, fesztiválok, stb.) történő, eseti jellegű kiszolgálására is.

Pusztamérgesen a MINDEN HÓNAP 3. SZERDA a menetrend szerinti időpont – ami Dr. Szántó Mária, a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal Mórahalmi Járási Hivatal vezetőjének tájékoztatása szerint 2023. november 2. napjától (előre láthatóan tavaszig) SZÜNETEL.

Ennek leginkább az az oka, hogy a zárt légterű kisbusz fűtését – a gyakori ügyfélcserék következtében – nem lehet hatékonyan biztosítani, abban a komfortos ügyintézés, valamint az informatikai eszközök zavartalan működése – már csak a bekövetkező hőingadozás következtében is – nem biztosított. Ezért téli időszakban a KAB (kormányablak busz) nem közlekedik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük