Kormányablak busz

Jó hír a hivatalos ügyet intézőknek: a koronavírus járvánnyal kapcsolatban hozott intézkedések meghiúsították a mobil Kormányablak „premierjét” a településeken, így Pusztamérgesen is. De a projekt ismét működik!

A járvánnyal kapcsolatban hozott intézkedések mérséklésének köszönhetően 2020. június hónaptól újra indul a Kormányablak Busz szolgáltatás, amely országosan már 11 megyében elérhető – áll a Kormányhivatal oldalán szereplő tájékoztatóban.

A pontos menetrend a képre kattintva nyitható meg!

Jó hír ez azoknak, akiknek nem áll módjában online (ügyfélkapun, cégkapun) elintézni hivatalos ügyeiket, illetve nehezen jutnak el a Kormányablak ügyfélszolgálatra. A busz JÚNIUS 17-ÉN (szerdán) 11-13 ÓRÁIG tartózkodik majd a Móra Ferenc Művelődési Ház IKSZT parkolójában. Igénybevétele hasonló módon történik, mint a TakarékBusz szolgáltatás – lévén, hogy a rendszer is hasonló: online kapcsolattal ellátott, sokrétű szolgáltatásra alkalmas, szakképzett ügyintézővel rendelkező „mobil iroda” érkezik, amelyben a Kormányablakokhoz hasonlóan intézhetők a hivatalos ügyek.

Mivel havi egyszeri szolgáltatásról van szó (abból is a legelső) így érdemes időben érkezni és hosszabb időt rászánni az ügyintézésre, mert várhatóan nagy érdeklődés mutatkozik majd az ilyen jellegű lehetőség iránt!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.