Tuesday, 2021. June 15.

Kormányablak busz


Jó hír a hivatalos ügyet intézőknek: a koronavírus járvánnyal kapcsolatban hozott intézkedések meghiúsították a mobil Kormányablak “premierjét” a településeken, így Pusztamérgesen is. De a projekt ismét működik!

A járvánnyal kapcsolatban hozott intézkedések mérséklésének köszönhetően 2020. június hónaptól újra indul a Kormányablak Busz szolgáltatás, amely országosan már 11 megyében elérhető – áll a Kormányhivatal oldalán szereplő tájékoztatóban.

A pontos menetrend a képre kattintva nyitható meg!

Jó hír ez azoknak, akiknek nem áll módjában online (ügyfélkapun, cégkapun) elintézni hivatalos ügyeiket, illetve nehezen jutnak el a Kormányablak ügyfélszolgálatra. A busz JÚNIUS 17-ÉN (szerdán) 11-13 ÓRÁIG tartózkodik majd a Móra Ferenc Művelődési Ház IKSZT parkolójában. Igénybevétele hasonló módon történik, mint a TakarékBusz szolgáltatás – lévén, hogy a rendszer is hasonló: online kapcsolattal ellátott, sokrétű szolgáltatásra alkalmas, szakképzett ügyintézővel rendelkező “mobil iroda” érkezik, amelyben a Kormányablakokhoz hasonlóan intézhetők a hivatalos ügyek.

Mivel havi egyszeri szolgáltatásról van szó (abból is a legelső) így érdemes időben érkezni és hosszabb időt rászánni az ügyintézésre, mert várhatóan nagy érdeklődés mutatkozik majd az ilyen jellegű lehetőség iránt!

Archívum

Kategóriák

Híreink nyomtatásban

Közösségi hálózatok

Watch Live News

Legutóbbi hozzászólások