Leállás, szünet

Év végén, az ünnepek táján már szinte megszokott dolog, hogy a közintézmények – így a hivatalok is – „leállnak” néhány napra… hiszen a pihenés, a regenerálódás – amennyit a gasztronómia és a család megenged – mindenkinek számít. Összegyűjtöttük, hogy hol, meddig és hogyan lesznek az év végi szünetek, hogy a mindenképp elintézni való dolgokat ütemezni lehessen és ne maradjanak el.

A 2023. év végi és a 2024-es év kezdet a szabadnapokra tekintettel a mellékelt naptár szerint alakul; áthelyezett pihenőnap ugyan nem lesz, de a hétfőket „átszabják” az ünnepek, mert kettőből is munkaszüneti nap lesz (ez leginkább a tömegközlekedéssel utazók számára fontos, mert a menetrend megkülönböztet munkaszüneti- és szabadnapokat).

Elsőként a pénzintézeti tájékoztató futott be – mint a fenti naptárból kitűnik, számunkra kedvezőtlenül alakulnak az ünnepek, mert a MBH mobil bankfiókja (közismert nevén a TakarékBusz) mindig hétfőnként érkezik… most viszont 2 héten át nem fog.

A DTKH Nonprofit Kft. tájékoztatás alapján az év hátralévő részében a hulladékudvarok a tájékoztatóban közölt ütemterv szerint tartanak majd nyitva. (Pusztamérges esetében ez a megszokott szombati nyitva tartási rend)
A tájékoztató tartalmazza a beszállított hulladékokra vonatkozó átvételi mennyiségeket is.
A társaság ügyfélkapcsolati pontjain 2023. december 22. és 2024. január 1. között a félfogadás SZÜNETEL, az egyes településeken ettől eltérő (pl. igazgatási) szünetekről a www.dtkh.hu oldalon tájékozódhatnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük