Mini Bölcsőde kialakítása

A megvalósítási helyszín a Pusztamérges, Szent István utca 7. szám alatti ingatlan (hrsz. 255/1), melynek kizárólagos tulajdonosa az önkormányzat. A telek saroktelek, melynek területe 1032 m2, ezen jelenleg egy földszintes, részben alápincézett, oldalhatáron álló lakóépület, egy megmaradó telefonközpont épület és egy felújítandó szomszéd épületrész található. A lakóépület elbontásával egy mini bölcsődét tervezünk felépíteni.

A PROJEKT

A tervezett épület földszint+tetőtér beépítéses. A földszinten akadálymentes mosdó, mosoda, foglalkoztató, gyermek öltöztető-átadó, fürdető-biliztető, konyha, vezetői iroda és raktár kerül kialakításra. A tetőtérben teakonyha, gépészet és a személyzeti öltöző wc-vel és zuhanyzóval. A mini bölcsődéhez kialakításra kerül egy játszóudvar a szükséges kültéri fejlesztő játékokkal, továbbá 1 db általános és 1 db akadálymentes parkolóhely létesül. 

Pusztamérges Községi Önkormányzat a Terület- és Településfejlesztésii Operatív Program keretén belül a “Mini-Bölcsőde kialakítása Pusztamérgesen” című, TOP-1.4.1–19-CS1-2020-00022 kódszámú pályázat keretében támogatási kérelmet nyújtott be, amely támogatásban részesül.

A megvalósítás kezdete:
2020. 06. 01.

A pályázatot részletező újságcikk a Pusztamérgesi Hírlevélben és / vagy az online változat (szerkesztés alatt)

a kiinduláskori állapotban az ingatlanon álló (üres) hasznosítás nélküli épület

A befejezés tervezett időpontja:
2021. 11. 29.

a pályázattal kapcsolatban megjelentetett SAJTÓKÖZLEMÉNY
itt tekinthető meg.

a pályázati projekt megvalósítása során készített felvételek EBBEN A GALÉRIÁBAN találhatók.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.