Mini nyomda is a DJP Pont

Mini nyomdává alakult a Művelődési Ház DJP Pontja. Nem csak és kizárólag informatikai jellegű szolgáltatásokat lát el a hely, hanem ahhoz kapcsolódó, lakossági vagy közösségi igényeket is kiszolgál. Most a Községi Könyvtár “megrendelésére” készült 26 db kis lapozó, amely egy közelgő könyvtári programot fog színesíteni.

Nem az első eset ez a -szigorúan vett profiltól való – eltérés, de nincs benne semmi ellentmondás. A rendelkezésre álló informatikai eszközök célirányos használata éppen azt az elvet követi, hogy ezen eszközök ne csak mint tevékenység célja jelenjen meg, hanem hasznos kiegészítője legyen egy komplexebb dolognak, elképzelésnek.
Minden olyan célra felhasználhatók a DJP-s eszközök, amely (civil) szervezetek, közösségek munkáját segíti, feladatellátást tesz egyszerűbbé vagy a lakosok elektronikus kapcsolattartását, ügyintézését segíti. Készültek már ilyen módon egyesületi jegyzőkönyvek, fotóalbumok, de még fogási naplók is a Horgász Club részére, most pedig a Községi Könyvtár programját színesíti egy mesefigurás kifestő. A fotókon a munka finise: már minden füzet összerendezve, fóliázva, lefűzve… és még kimaradt naptárakat is újra hasznosítottunk munkánk során!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.