Nagymágocs 2017.

Pusztamérges Községi Önkormányzat ebben az évben is ajándékcsomaggal kedveskedett a Csongrád Megyei Aranysziget Integrált Szociális Otthon Nagymágocsi Kastélyotthonában élő hajdan pusztamérgesi lakosoknak. A meglepetés (és a küldöttség) a tanyagondnoki mikrobusszal jutott el az otthonba.

fotó: Ótott-Kovács Benő

Szeptember közepén tartják a már hagyománnyá vált Idősek Napját, amelyen az otthon lakói és dolgozói is műsort adnak és közösen ünnepelnek. Ilyenkor kinyit az otthon és a falubeliek is lelkes látogatói, aktív résztvevői a gyönyörű hátsó parkban rendezett eseménynek. Ez évben – gondolva az intenzív napsütésre – nem az otthon előtt, hanem az északkeleti tájolású hátsó kertben, árnyékban tartották az ünnepet.

fotó: Ótott-Kovács Benő

Gyuris Jánosné szervező munkájának eredménye Ótott-Kovács Benőné tanyagondnok segítségével jutott el az öt lakóhoz, akik jó érzéssel gondolnak vissza Pusztamérgesre. Közülük, aki tehette, az előadásból is kiveszi a részét, a többiek a sorok közül drukkolnak lakótársaiknak. Jó egészséget és hosszú életet kívánunk mindannyiuknak!

fotó: Ótott-Kovács Benő

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.