Wednesday, 2021. May 12.

Óvoda fejlesztése Pusztamérgesen


A Hétszínvirág Óvoda homlokzata és tetőszerkezete már felújításra került. A belső terek is korszerűek – a fűtés viszont nem az.

Modern és jól felszerelt a ruzsai Hétszínvirág Óvoda és Bölcsőde Pusztamérgesi Tagintézménye. Energetikai korszerűsítésen esett át az épület, homlokzata és tetőszerkezete is megújult, megszépült. A családias környezetben színvonalas oktató-nevelő munka folyik. A hosszú távú, gazdaságos működtetést szolgálja a régi (néhol még öntöttvas) radiátorok és a kazán cseréje. A munkálatok jelentős része az óvodai szünet idejére programozott.

A PROJEKT

A TOP-1.4.1-15-CS1-2016-00008 azonosító számú pályázaton belül, a Hétszínvirág Óvoda Pusztamérgesi Tagintézményének felújítása fog megtörténni. A projekt célja, hogy az intézmény a település lakossága számára a mai kor elvárásainak megfelelő színvonalú szolgáltatást nyújtson az óvodás korú gyermekek és családjuk számára.
A beruházás keretében az alábbi fejlesztések kerülnek megvalósításra:
 szélfogó kialakítása, felújítása;  fűtéskorszerűsítés;  napkollektor elhelyezése;  akadálymentesítés;  eszközbeszerzés.

A A pályázattal kapcsolatban megjelentetett SAJTÓKÖZLEMÉNY itt tekinthető meg.

A projekt megvalósításának kezdete:
2016. május 01.

A felújítást részletező újságcikk a Pusztamérgesi Hírlevélben, ill. online

fizikai befejezés tervezett időpontja:
2018. január 31.

A megvalósítás TELJES FOTÓGALÉRIÁJA

A pályázatnak köszönhetően a fűtési rendszer korszerűsítése történt, továbbá akadálymentesített feljáró és mellékhelyiség került kialakításra.
A bejáratok elé új előtető és szélfogó készült valamint játékokkal, műszaki eszközökkel bővült a felszerelés.

Archívum

Kategóriák

Híreink nyomtatásban

Közösségi hálózatok

Watch Live News

Legutóbbi hozzászólások