Főoldal

Pályázatok

Eseményeink

Civil szervezetek

programjai

Gyógyuljunk humorral! Hofi viccek idézése

A közösségi akciók, tevékenységek, programok, események minden esetben a fejlesztési célokhoz kötődnek. A lakosság legfőképp az aktív cselekvő mag szándéka a bevonáson túl a tartalmas szabadidő, az ún. harmadik hely tartalmas és hasznos kitöltése. A korábbi felhívás visszajelzéseként megszerveztük a közösségi beszélgetések mintájára és az értékőrzés mentén az összejövetelt, mely már konkrétabban a rendezvények rendszerbe rendezéséről, szükségszerűségekről és legfőképpen a közösségről szól.

2018. szeptember 27.Családi Nap

A majális mintájára szerveződő, jelentősebb sporteseményt nélkülöző, a gyermekekre és a családokra fókuszáló szabadtéri szabadidős rendezvényt tartottunk – mint anno nagymamáink idejében egy családi piknik.
A délelőtt folyamán kerékpáros ügyességi pályán tehették próbára tudásukat a gyerekek, délután pedig a játéké, a szórakozásé volt a főszerep. Meglepetésként a Művelődési Házban Csonka Ibolya, a pusztamérgesi kötődésű, jelenleg Kaposváron élő, a Csíky Gergely Színház művésznője ajándékozta meg mese előadás műsorával a közönséget.

2018. június 30.

Oldalak: 1 2 3