Piroska néni születésnapja

A járványügyi intézkedések sok dolgot megváltoztattak az év végén is. Ahogyan a nagy családi összejövetelek néhány fősre redukálódtak, úgy a községi rendezvények is elmaradtak – és sajnos azok a köszöntések is, amelyeket a község vezetői minden alkalommal megtartottak az eddigiekben. A következetességen kívül – történetesen ha kerülni kell a népesebb létszámú személyes találkozásokat, akkor ennek minden téren így kell lennie – fontosabb vezérlő elv a veszélyeztetett korosztály védelme. Ezért nem került sor a jubiláló lakosok születésnapi köszöntésére sem.

Ám ez nem jelenti azt, hogy szűk családi körben egy ilyen alkalomra ne kerülne sor! Csak nem széles hírveréssel, hanem szép csöndesen, ünnepi hangulatban, szeretetben és békességben – úgy, ahogyan az ünnepelt leánya is felkeresett bennünket, hogy bizony van ám néhány fotó és pár gondolat, amit szívesen viszontlátna nyomtatásban illetve oldalunkon is.
Örömmel teszünk eleget a felkérésnek – Isten éltesse Piroska nénit!

a szerkesztő

az édesanya lányai társaságában

Szeretett Édesanyánk, Papp Pálné Farkas Piroska 2020. december 13-án, Luca napján a jó Isten kegyelméből betöltötte 95. életévét. Erőt adott eddigi életében a pusztamérgesi légkör és az itt élő emberek mindenkori segítsége és szeretete.
Ezúton mondunk köszönetet mindenkinek, hogy ez a boldogság megadatott nekünk Sok örömet és jó egészséget kívánunk: Piroska, Rozsi és Varga család.

Rozsiné Kati

minden évet egy szál rózsa jelképez
a finomság nem maradhatott érintetlenül

egy valóban ragyogó ajándék

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.