Monday, 2021. September 27.

Pusztamérgesi Futball és Motoros Club


Friss információkért, kormányrendeletekért keresse a Koronavírus tájékoztató oldalt!

FRISSÍTÉS (2020. március 16.) Tisztelt Sportszervezetek!
Az MLSZ Elnöksége – a hatóságok döntésével összhangban – AZONNALI HATÁLLYAL FELFÜGGESZTI a szövetség valamennyi szervezett versenyprogramját és képzési eseményét, átmeneti időre, újabb döntéséig. A felfüggesztés idejére mindennemű személyes részvételű sporttevékenység (pl. edzés) szüneteltetése is javasolt.
Az Elnökség felhívja a sportszervezeteket a sportolók és sport szakemberek otthon tartózkodására vonatkozó előírások megalkotására és betartására. -> TÁJÉKOZTATÓ

Üdvözlettel: Nógrádi Tibor igazgató
Magyar Labdarúgó Szövetség Csongrád Megyei Igazgatóság

A Pusztamérgesi Sportegyesület nagy múltú, hagyományokkal rendelkező önszerveződő közösség. Lelkes tagjai, támogatói mindig fontosnak tartották és tartják, hogy a település életébe a sportesemények által minél többen bekapcsolódhassanak, részesei lehessenek az aktív sport és a közösségi élet biztosította élménynek.
Ezen törekvés vezérelte azt a – valós igényeken alapuló – elhatározást is, hogy szűkebb környezetünkben lévő, technikai sportok irányt (is) fogékony személyeknek is lehetősége legyen hódolni szenvedélyüknek.

Az elhatározást tett követte: 2004-ben egy új egyesület jött létre; a Pusztamérgesi SE-ből kiválva, célkitűzéseit megtartva a neve és tevékenységi köre is kibővült: PUSZTAMÉRGESI FUTBALL ÉS MOTOROS CLUB lett.
A futball és a motoros szakág is amatőr játékosokból ill. versenyzőkből áll.

FUTBALL FEJLESZTÉSI PÁLYÁZATOK

Sportfejlesztési program 2021.

Sportfejlesztési program 2020.

Sportfejlesztési program 2019.

Sportfejlesztési program 2018.

Sportfejlesztési program 2017.

Sportfejlesztési program 2016.

Sportfejlesztési program 2014.

2012-től az egyesület tevékenységi köre kibővült  az általános iskola 1-4 osztálya ifjú játékosainak tehetséggondozásával. Szervezetünk civil egyesületként működik 30 fő körüli tagsággal. A szervezet felépítése: 2 fős Felügyelő Bizottság, 1 titkár, 2 elnökhelyettes és az elnök. A Pusztamérgesi Futball és Motoros Club rendszeresen – minden évben – részt vesz a Csongrád Megyei Labdarúgó Szövetség (CSLSZ) által megrendezett megyei III. osztályú bajnokság “Homokhát” csoportjának küzdelmeiben.

Az aktív szerepvállalás Pusztamérges társadalmi és sportéletében, rendezvények szervezésében is megmutatkozik. Egyesületünk szervezi meg minden évben a “sportmajálist” amelyen kispályás focival, röplabdával, tollaslabdával és 11-es rúgó versennyel szoktuk megmozgatni a falu lakosságát. Minden évben kispályás tornával veszünk részt a település legnagyobb rendezvényén, a Szüreti Fesztivál és Kakaspörkölt-főző Versenyen, amely szeptemberben (3. szombat) kerül megrendezésre. Év végén rendezzük az immáron hagyománnyá vált “Karácsony Kupa” teremfoci tornát gyermek és felnőtt kategóriában. Ezen a községből szervezett csapatokon kívül a környező településekről is egyre több csapat szerepel.

Pályánkról további fotókat a MAGYARFUTBALL oldalán talál.

A Pusztamérgesi Futball és Motoros Club célja, hogy támogassa és összefogja a település sportéletét. Szeretnénk biztosítani az egyesület fennmaradását, ezért elkötelezettek vagyunk a gyermekek és fiatalok iránt. Szeretettel várunk mindenkit, akit a sport szeretete – főként, de nem kizárólag – a foci motivál. Működésünk, létünk anyagi támogatás nélkül elképzelhetetlen. Elsősorban a település önkormányzatának köszönhetően tudunk létezni, de magánszemélyektől is sok segítséget kapunk!

Archívum

Kategóriák

Híreink nyomtatásban

Közösségi hálózatok

Watch Live News