Sportöltöző közösségi tér

Megszépült a pusztamérgesi sportpálya sportöltözője. A konténer öltöző kapott tetőszerkezetet és az előtere egy fedett terasz részt, amely pihenőpadokkal, asztalokkal kisebb rendezvények megtartására is alkalmassá válik.
A Magyar Falu Program Falusi Civil Alap pályázati program keretében mintegy 6 millió forintból korszerűsített épület a Pusztamérgesi Futball és Szabadidő Sport Egyesület mondhatni főhadiszállása, itt fogadják a vendég csapatokat a hazai mérkőzéseik során.

a Sajtóközlemény (nagyítással) pdf dokumentumként megnyitható

Az öltöző eddig is jó szolgálatot tett a csapat(ok)nak, hiszen komfortos körülmények között készülhettek a meccsekre, wc-k és zuhanyzók álltak a játékosok és a bírók rendelkezésére. Az öltözőből kilépve viszont rögtön a szabad ég alatt találták magukat.
A beruházás fő értéke tehát a csapadékvíz elleni védelem; a szilárd burkolatú, fedett terasz lehetőséget teremt a kedvezőtlen időjárási viszonyok esetén rendezvények lebonyolítására is. Az új, 2022-2023-as bajnoki szezonban már a tetszetős sportöltözőből futhatnak ki a játékosok…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük