Testületi ülések az események közt

Igyekszünk friss infókat közzétenni nem csak a közösségi oldalon, hanem itt a honlapon is – de mindig van mit javítani. A múlt heti testületi ülés előtt érkezett a lakossági észrevétel, miszerint a munkaterv szerinti ülések időpontjai nem találhatóak az oldalon. És valóban, az idei tervezet csak „nyomozósan”, a 2019. novemberi ülés jegyzőkönyvének mellékletében volt fellelhető, ekkor tárgyalta és fogadta el ugyanis a testület a tervezetet.

Aki azonban nem böngészi rendszeresen a jegyzőkönyveket vagy a bolt előtti hirdetőtáblát, ahová kifüggesztésre kerül a soron következő – tervezett vagy rendkívüli – testületi ülés időpontja és napirendje az nem értesül erről – és ilyenek is szép számmal vagyunk.

Kiköszörültük a csorbát, nem kell már keresni, feltöltöttük az eseménynaptárba. Itt is igyekszünk frissen tartani a témát, ha lehet, az ülések napirendi pontjaival együtt (ami ugyancsak megtalálható az eseménynaptárban).
Látogassák az üléseket, mondják el véleményüket az adott témával kapcsolatban, hogy a képviselő-testület képet kaphasson arról, miről és hogyan gondolkodnak, milyen igények merülnek fel, amelyeket szeretnének, hogy megvalósuljanak!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.