Tisztelt Pusztamérgesiek!

Amikor a leköszönő Óév utolsó napjaiban Boldog Új Évet Kívánunk, azt mindannyian komolyan is gondoljuk és bízunk abban. Bízunk abban, hogy amit elmulasztottunk azt majd bepótoljuk, ami rossz volt az jóra fordul. Így indult ez az év is, így indult 2020. Nem sokáig tartott a remény, mert jött valami, amire senki sem gondolt. Jött egy koronavírusnak nevezett valami, ami úrrá lett a világon, ami megváltoztatta és felforgatta az emberek életét.
Szinte mindenkinek minden gondolata a vírus körül forgott és forog, így gyorsan megváltoztak a 2020-as év tervei, célkitűzései. Egy cél azonban mindenkiben megfogalmazódott, túlélni valahogy ezt a nehéz időszakot és majd valamikor visszatér életünk a régi kerékvágásba.
Ezeket a sorokat csak azért írom, hogy emlékeztessem a Tisztelt Olvasót arra, hogy az önkormányzatnál is megváltoztak a tervek, megváltoztak a célkitűzések. Lettek olyan dolgok, amelyek előtérbe kerültek és lettek olyanok, amelyekkel megcsúsztunk vagy teljesen elmaradtak.

Ilyen a Pusztamérgesi Hírlevél 100. példányának a megjelenése is. Elképzeléseink szerint az ünnepi 100. példányszám kiadását tavaszra terveztük, de a vírus közbeszólt. Pusztamérges Község Önkormányzata 2006 februárjában úgy döntött, hogy szerkeszt egy olyan rendszeresen megjelenő, önkormányzati fenntartású újságot, amely megpróbálja felölelni a községgazdálkodás, a gazdasági élet, a kultúra, a civil szervezeti élet és a sport helyi eseményeit.
Az első Pusztamérgesi Hírlevél 2006. február 14-én jelent meg, Ön most a 100. ünnepi kiadás egy példányát tartja kezében. A kiadvány az évek során megjelenésében és tartalmiságában is folyamatosan változott. A cél
mindig ugyanaz volt: tájékoztatni a Tisztelt Lakosságot a minket érintő dolgokról, a falusi eredményekről, eseményekről

A 100. kiadvány nem teljesen az eredeti elképzeléseinknek megfelelően jelenik meg, de remélhetőleg lehetőségeinkből kihoztuk a lehető legjobbat.
Remélem, megtiszteli a 100. példányszám összeállítóit, szerkesztőit és fogalmazóit azzal, hogy személyesen átveszi az Ön kiadványát 2020. szeptember 26-án a Pusztamérges Kalendáriumi 2020. bemutató program
keretében.Jó szórakozást és jó olvasását kívánok:

Dr. Papp Sándor polgármester

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.