Új kerékpártárolók

Nem karcol, rögzített és lakatolható

Közintézményeink előtt is szeretjük kerékpárjainkat biztonságban tudni. Az átmeneti tárolás eddig is megoldott volt, de elérkezett a megújítás, korszerűsítés ideje. Új kerékpártartók kerültek a Polgármesteri Hivatal, a művelődési ház és az orvosi rendelő elé. A stabil és formatervezett, szemre is tetszetős tartók mountain bike-hoz is (legfeljebb 55 mm-es kerékszélességig) alkalmasak.

Az alsó és felső beállási lehetőség helytakarékos használatot tesz lehetővé, mert közelebb lehetnek egymáshoz a bicajok anélkül, hogy a kormányok és a bowdenek összeakadjanak, ugyanis azok nem egy magasságba kerülnek. Ez az ésszerű és kerékpárbarát megoldás is hozzájárul komfortérzetünk javításához. Valljuk be, szívesebben is hagyjuk a biciklinket egy küllemre is szép, praktikus és biztonságos tárolóban.

Az időjárásálló, horganyzott acélszerkezet robusztus és rögzített, az már nem „vándorol” a tárolóban. További előnye a régivel szemben, hogy nem a villát támasztja meg – karcolva, horzsolva rajta a festéket – hanem a kereket. Így már a féltettebb drótszamarakkal is bátran el lehet foglalni a parkolót. Sőt, oda is lehet lakatolni, ami szintén ajánlatos, ha hosszabb időre hagyjuk őrizetlenül a biciklinket.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.