Egyre többen

A települési honlap fejlesztésén, bővítésén kívül nagy hangsúlyt fektetünk a közösségi médiára is. Ez a munka most „megtérülni” látszik: a Facebook rendszere a napokban értesítette az adminokat, hogy az oldal látogatóinak (pontosabban követőinek) száma meghaladta a 300-at.

Nem horribilis számadat ez, de a közel egy év alatt egészen tisztességes teljesítmény, ami fogyasztható tartalom nélkül aligha jöhetett volna össze. Ez a „mérföldkő” természetesen új lendületet ad a további munkához is, a közösségi oldalra pedig a következő üzenet kerülhetett ebben a témában:

Kedves Látogatóink! Először arra gondoltam, a legkézenfekvőbb a 300 plakátjának felhasználásával készített illusztráció lesz… de mégse. Egyrészt nem írunk vérrel, másrészt nem vagyunk spártaiak. Létünk, létezésünk alapja, hogy pusztamérgesi vonatkozású híreket, eseményeket osszunk meg. Köszönjük, hogy ennyien kíváncsiak ránk, követnek minket – és esetenként véleményt is mondanak. És kedvelnek minket… háromszázan. 🙂 Köszönjük szépen! Így folytatjuk…

Csala István / admin

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.