Új járda a Petőfi utcában

Novemberben befejeződött a település egyik, sokak által várt, jelentőségteljes projektje. A Petőfi utcában, kisméretű betonlapokból kirakott, sok helyen megsüllyedt, töredezett és ezáltal balesetveszélyes járdát a kivitelező egy öntött, szintezett, biztonságos felületűre cserélte.

A Mini Euro Ház Kft. a munkálatokat úgy időzítette, hogy az érintett ingatlantulajdonosoknak minél kevesebb kellemetlenséget okozzanak. Akik  már korábban új járdát építettek a házuk előtt, azokkal egyeztettek és szintbeli eltérés nélkül „összehozták” az új szakasszal.
A kapubejárókban megerősítették a betont, hogy ne törjön fel, ha be kell menni az ingatlanokba.
Azért döntöttünk mixer beton mellett, mert gyorsabb, homogénebb, jó minőségű, költséghatékony és a helyszínen körülményes lett volna elkészíteni az anyagot. Szállítási költség pedig akkor is felmerült volna. – mondta a kivitelező kft ügyvezetője. Elégedetten nyilatkozott és köszönetét fejezte ki az utcabelieknek azért, mert türelemmel viselték a munkálatokkal járó kellemetlenséget. Többen a beton locsolásában is a segítségükre voltak, ezt példa értékűnek tartja.
A Petőfi utcain kívül a Kolozsvári utcában a Fő utca – Petőfi utca közötti szakaszon is új járda épült.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.