Adventi vasárnapok

Bővült az év végi programok sora: egy kistérségi pályázatnak köszönhetően advent 3. vasárnapján is gyertyagyújtás, forralt bor, meleg tea, kulturális program és kürtőskalács várta az érdeklődőket Pusztamérgesen. A hagyományoktól eltérően idén nem a Bortéren, hanem a Művelődési Ház előtt illetve az intézményben rendezte meg advent vasárnapi programjait a Pusztamérges Községi Önkormányzat.
Eltért a hagyományoktól az időjárás is, hiszen nem mínuszokban, hanem szinte kora tavaszias időben köszöntötte a jelenlévőket Dr. Papp Sándor polgármester. A képviselő-testület tagjai gyújtották meg a három gyertyát, majd a Szent Ágoston Katolikus Általános Iskola diákjai adtak verses-énekes műsort.

A téli fagynak híre-hamva se volt a 3. vasárnapon

A nap nem csak a gyerekeknek kedvezett, akik a Csodahegedő című vidám mesejátékot nézhették meg (felnőttek is szép számmal jelen voltak az előadáson) hanem a „nagyobbaknak” is, akik karácsonyi dalok kíséretében meleg tea, forralt bor, sütemények, szaloncukor és kürtőskalács mellett tölthették együtt a vasárnapot. A következő héten pedig még egy gyertyát gyújtunk majd a koszorún.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük