Számla, kártya, egyenleg

foglalkozzon pénzügyeivel

Napjainkban egyre fontosabb, hogy „jó helyen tudjuk a pénzünket” és kényelmesen hozzá is férjünk a számlánkhoz – függetlenül attól, hogy mekkora összegről van szó.
A feltételek folyamatosan változnak, ezért időnként tekintsük át, hogy hol és honnan „bankolunk” – sokat takaríthatunk meg vele! Jó alternatíva lehet a Raiffeisen Bank ajánlata, amely figyelembe veszi a különböző vásárlási- és kártya használati szokásokat és annak megfelelően kínál kedvező szolgáltatásokat.

Az idősebbek inkább az ATM automatára esküsznek, a fiatalok pedig mobiltelefonról intézik pénzügyeiket; ahogy az kényelmes. Számlanyitási kedvezménnyel akár egy havi ebéd befizetés is megtakarítható most, amit jóváírnak az új számlán. A fiataloknak szóló ajánlathoz pedig kuponkód formájában érkezik a kedvezmény, könnyen használható és kényelmes szolgáltatások kíséretében. Ha ismerőseinknek is ajánljuk a lehetőséget (és élnek is vele) további kedvezmény, jóváírás üti a markunkat!

A részletes feltételekről a Polgármesteri Hivatalban is lehet érdeklődni – direkt információkért pedig közvetlenül a bank munkatársait érdemes felkeresni, hiszen akkor rögtön számlát is nyithat az érdeklődő! A szamlamindenkinek.hu oldalról is tájékozódhat, hogy milyen feltételek esetén járnak a kedvezmények: kártyahasználatnak számít a bolti bevásárlás is, rendszeres havi jóváírás pedig lehet a munkabér, nyugdíj, egyéb – rendszeres – jövedelem is.
Nézze át, osszon-szorozzon és számoljon a lehetőséggel, mert ezt a lépést senki nem tudja megtenni Ön helyett – a többiben viszont minden segítség a rendelkezésére áll!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük