Játszótér korszerűsítés

A település játszóterének eszközei az idők folyamán elhasználódtak, szükségessé vált felújításuk, pótlásuk. A község egyik közösségi színtere a Művelődési Ház mellett található játszótér. A gyermekek szívesen vették és veszik igénybe a szabadidő eltöltése céljából. Különösen hétvégén több család is ellátogat a játszótérre, amely beszélgetések, kis csoportos találkozók helyszíne is egyben. A terület parkosításáról, gondozásáról, az ott található eszközök biztonságáról az önkormányzat gondoskodik. Környezetbe illeszkedő, a teret közúttól elválasztó kerítés létesítésével egy biztonságos, népszerű és tetszetős területet sikerült kialakítani a település központjában. 

A PROJEKT

A terület több alkalommal korszerűsítésen, fejlesztésen esett át. Engedélyes, tanúsítvánnyal rendelkező játékok elhelyezését szerény anyagi lehetőségeink szerint végeztük el. Hinták és csúszda telepítésére nyílt lehetőségünk és pihenőbútorokat helyeztünk ki. Az eszközök – szabadtéri elhelyezésükből és használatukból adódóan – elhasználódtak, megkoptak, esztétikai és használati értékükből is veszítettek.

A projekt megvalósításának kezdete:
2020. szeptember 01.

A kivitelezést és a pályázatot részletező újságcikk a Pusztamérgesi Hírlevélben, illetve az online változat (szerkesztés alatt)

A befejezés tervezett időpontja:
2020. október 20.

A pályázattal kapcsolatban megjelentetett SAJTÓKÖZLEMÉNY itt tekinthető meg.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.