TakarékBusz Hírek

A téli időszakban is volt néhány szünet vagy fennakadás a szolgáltatás folyamatosságában – vannak előre nem tervezhető dolgok is, amelyek hozzáadódnak, „rárakódnak” a többire… mint az életben általában. A TakarékBusz szolgáltatás is a jó szervezettség és a részterületek összehangolt munkájának eredménye, s mint ilyen, egyáltalán nem zökkenőmentes. Ezt tapasztalhattuk, tapasztaljuk is.
Ahogyan arról az ügyfeleket levélben is tájékoztatta / tájékoztatja a pénzintézet, egy fúzió eredményeként (a TakarékBankba olvad az MKB Bank és a Budapest Bank) a közeljövőben sajnos több csütörtöki üzemszünet is előfordul majd – tájékoztatta az önkormányzatot a szolgáltató.

A különböző rendszerek összehangolása és az ügyintézők felkészítése nem megy egyik pillanatról a másikra… az aktuális információkat a TakarékBusz ügyintézője mindig közli majd az ügyfelekkel, illetve itt is igyekszünk tájékoztatással lenni. Az alábbiakban FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ tájékoztatásokat teszünk közzé az éppen aktuális (utolsó) szünet időpontjáról és ezek az információk a Móra Ferenc Művelődési Ház közösségi oldalán is elérhetők lesznek; utóbbi közzétételt pedig a település közösségi oldalán is megosztjuk. (sok átfedés van a követők között, de sokan nem tagjai mindkettőnek, ezért az információ fontossága miatt inkább kétszer olvassák, mint egyszer se) A felhívások a jobb olvashatóság érdekében kattintással nagyíthatók!
A TakarékBusz szolgáltatás helyszíne (a téli zárva tartástól függetlenül) változatlanul a Művelődési Ház bejárata előtti parkoló – a tájékoztatókat a bejárati ajtón is kifüggesztjük, aktualizáljuk és frissítjük!
Kérjük szíves megértésüket, türelmüket!

így indul „szünetes” időszak
február 9-én is szünetel a szolgáltatás
közeli bankfiók információt is tartalmaz
február 23. is szünet
a következő csütörtököt sem ússzuk meg
Figyelem! Most hosszabb lesz a szünet, nem csak a csütörtöki napot érinti!
március 23. is szünet lesz

Az „ideiglenes” menetrend márciussal véget ér – adta hírül a pénzintézet. Ám egy kis üröm vegyül az örömbe, ugyanis az átmeneti menetrend lesz a végleges; ÁPRILISTÓL CSAK HÉTFŐN lesz TakarékBusz a településen (az utolsó tájékoztatóban jelzett időtartamban)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük