FittFormában a Dél-alföldi régióban!

Hatalmas örömmel osztom meg, hogy április 3-tól a GGSE  az általános iskolákba is viszi a sportolás örömét és azt a megannyi csodát, amit a mozgás képes adni!
Négy település – Forráskút, Pusztamérges, Öttömös és Ruzsa – általános iskoláiban várjuk a diákokat és az iskolákban tanító pedagógusokat  10 héten át, heti rendszerességgel játékos mozgásfejlesztésekre és alakformáló tornákra.

Sportegyesületünk céljainak megvalósulása mellett- a rendszeres sportolás  szokássá alakítása, mozgáskoordináció fejlesztése, prevenció, egészségtudatos életmód kialakítása, rekreációs tevékenység biztosítása, sportos életmód népszerűsítése gyerekek körében is – ezek a csoportos tornák a közösségépítést is szolgálják.

A tornák pályázat által támogatott, ingyenes órák. Támogatóink: Nemzeti Együttműködési Alap, Miniszterelnökség és Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

„Egy gyerek élete olyan, mint egy papírlap, melyen minden arra járó nyomot hagy.”

Hálásak vagyunk, amiért mi is nyomot hagyhatunk! Hálásak, amiért  gyerekekkel  együtt is megélhetjük a mozgás adta csodaérzéseket.

„A nevelés nem csak elveken és okos taktikán múlik, mert elsősorban a lényünkkel nevelünk. A nevelés: titkos metakommunikáció. Ami jó benned és tiszta, és ami rossz és koszos, továbbadod. A gyerek remegi félelmeidet, aggódja az aggodalmaidat – de éli a nyugalmadat és derűdet is – ha valódi.”

Müller Péter

Hisszük, hogy a mozgással is éppen így van ez!  Ha mozogsz, ha ÉLED a mozgás adta csodaérzéseket, élni fogja Ő is! Sok szeretettel várjuk a gyerekeket és tanáraikat június 15-ig ingyenes, támogatott tornáinkra!

Gut Gabi- GGSE

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük