Konyhafejlesztés Pusztamérgesen

Röviden a kiindulási állapot

A PROJEKT

A fejlesztés keretein belül, Pusztamérges, Szent István út 8. (Hrsz: 144/2) szám alatti, meglévő konyhaépület korszerűsítése valósul meg a következőképpen: Az épület körüli közel 140 méter hosszúságú kerítés jelenleg rendezetlen, hiányos, ennek elbontását követően, erősített tekercses drótszövet kerítés készül. Az épület körüli járdák részlegesek és felújításra szorulnak, jelenleg gépjármű behajtásra alkalmas burkolat nincs. A korszerűsítés keretében a fő- és mellékutak bitumenes burkolatának elkészítése, hengerelt aszfaltburkolat készítése tervezett. Szegélyezett térés járdaburkolatok készülnek, a megfelelő előkészítést követően beton burkolókővel kirakva. A meglévő konyha kiszolgálóterének
bővítése céljából a jövőben egy kültéri sátras vendégfogadó tér kialakítása tervezett. Ennek alapjául szolgál a korszerűsítés keretében tervezett mintegy 280 m2 alapterületű térburkolat az épület Takarék felőli kerítése mellett. Ennek fedése simított betonnal tervezett.
A meglévő konyhaépület teljes külső homlokzatán tervezett az utólagos hőszigetelés. Az épület jelenlegi homlokzata helyenként sérült, egyenetlen, ezért tervezett a külső homlokzati vakolat javítása, külső alumínium párkányok építése. A szigetelést követően az épület teljes homlokzata díszítő és lábazati vakolatot kap. A födém teljes hőszigetelése tervezett szálas hőszigetelő anyaggal.
Az elavult tetőszerkezet a korszerűsítés keretében teljesen megújul. Új kétállószékes tetőszerkezet kialakítása tervezett, közép- és taréjszelemenek beépítésével, fogópárokkal szarufánként. A tető héjalása BRAMAC betoncseréppel tervezett. Az ereszdeszkázás gyalult, hornyolt lambériával tervezett. A megújult tetőszerkezethez horganyzott acél függőeresz, illetve lefolyócsövek készülnek. A tető cseréjét követően a napelem táblák visszahelyezése, rögzítése, beüzemelése is a tervezett munkálatok részét képezik.

A megvalósítás kezdete:
2023. xx. xx.

A pályázatot részletező cikk és / vagy az online változat

A befejezés tervezett időpontja:
2023. xx. xx.

Pályázati összege: 114.999.999 Ft
Pályázati önerő: 0 Ft

a pályázati projekt megvalósítása során készített felvételek EBBEN A GALÉRIÁBAN találhatók.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük